Мъжко бельо

957Т3; Мъжки боксер; Мъжко бельо
Материали :
90% CO; 10% EA

Памучните материи при бельото винаги са били и ще бъдат актуални. Естествената материя от която са изработени тази тениска и боксер осигурават висока хигроскопичност и удобство на моделите. Витрувианският човек втъкан в десена изразява стремежът ни за съвършенство на нашите модели.

 

Bookmark and Share
Колекция
Колекция 2009
Колекция 2009 е подходяща за млади и свободни хора, които искат да се отличават с техен собствен стил. Цветовете са подбрани в различни тоналности, актуални за сезона, по начин, който провокира чувствителните мъже и ги прави по - атрактивни и секси. Моделите са съобразени с основните тенденциите за 2009.

Новото в колекция 2009 е бельото от бамбук, който е новост като материя на пазара. Този плат не само е изключително мек и нежен за кожата, но притежава и редица качествар които тепърва ще впечатляват любителите на екологично чисти тъкани. В колекцията има включени и модели, с уникален дизайн на щампата, разработен специално за нас. Голямо разнообразие се наблюдава и при плувните шорти, където ще Ви изненадаме със съвсем нова визия в кройките и цветовете.

Можете да бъдете сигурни, че колекция 2009 е по-различна от досегашните колекции и вече печели симпатии сред почитателите ни.