Мъжко бельо

958T1; Потник; Мъжко бельо
Материали :
91%bamboo charcoal polyester; 9%spandex
Предлагаме Ви класически мъжки потник, направен от плат извлечен от бамбукови въглени. Ефектен акцент придават червените контрастни шевове, които освежават цялостно модела, а същевременно не се натрапват на око. Този потник може да се комбинира с боксер 958В2 или слип 958S1 от същата линия.

Платът от бамбук от който е направена тениска 958Т6 е невероятна! Тя притежава много полезни качества: отстранява влагата, възпрепяства задържането на миризми, има антибактериални свойства, дишаща материя, с хипоалергични качества, спестява енергия на тялото. Екологично чиста и здравословна материя, като всички полезни свойства придобива от въглена на бамбука. Бельото от бамбук позволява максимална свобода на движение. Изключително подходящо бельо за хора с чувствителна кожа. Препоръчваме Ви го не само за всеки ден и когато спортувате, а и когато се готвите активен нощен живот!
Bookmark and Share
Колекция
Колекция 2009
Колекция 2009 е подходяща за млади и свободни хора, които искат да се отличават с техен собствен стил. Цветовете са подбрани в различни тоналности, актуални за сезона, по начин, който провокира чувствителните мъже и ги прави по - атрактивни и секси. Моделите са съобразени с основните тенденциите за 2009.

Новото в колекция 2009 е бельото от бамбук, който е новост като материя на пазара. Този плат не само е изключително мек и нежен за кожата, но притежава и редица качествар които тепърва ще впечатляват любителите на екологично чисти тъкани. В колекцията има включени и модели, с уникален дизайн на щампата, разработен специално за нас. Голямо разнообразие се наблюдава и при плувните шорти, където ще Ви изненадаме със съвсем нова визия в кройките и цветовете.

Можете да бъдете сигурни, че колекция 2009 е по-различна от досегашните колекции и вече печели симпатии сред почитателите ни.