ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ДА СИ ШАМПИОН

Днес излиза от печат първата част от многолистовия арт календар за 2009 година на фирмата за мъжко бельо GERONIMOи футболен клуб ЦСКА. Календарът ще се разпространява във веригата магазини на Ofice1Superstore и  Fonex. Той ще може да бъде поръчан и онлайн в сайта на Ofice1Superstore (www.office1.bg), към който ще има препратка както от официалния сайта на ЦСКА, така и от нашият сайт.
Проекта по заснемането на футболистите по бельо беше по идея на самият футболен клуб, одобрена от ръководството и самите футболисти. Предизвикателството да се заснеме подобен календар бе отправен към нас и ние откликнахме на възможността за нова изява. Въпреки опитите за скандализиране сред феновете на ЦСКА, бельото с марка GERONIMOоткрива по дискретен начин стремежа на футболния клуб към привличане на още по-разнообразна публика.

Въпреки, че подобни проекти се осъществяват по цял свят, в България заснемането на календар с футболисти, облечени само по бельо със сигурност ще провокира много и най-различни реакции. Желанието на GERONIMO е да предостави на феновете една нова възможност, като облече техните идоли в най-стилното българско мъжко бельо.

Скоро преди снимките, бельото с марка GERONIMO се представи подобаващо на най-голямото модно изложение в Париж, Франция – Mode City. Световни марки участваха и се бориха за вниманието на публиката, като представяха свои модели на щандовете си и по модните ревюта. Един от избраниците на организаторите беше и нашето бельо, което единствено представи страната ни. Ето защо, ние решихме, че българските футболисти заслужават най-доброто – Бельо за шампиони!

Специално за календара разработихме модели, които да бъдат изчистени, стилни и модерни. Със съдействието на ПФК „ЦСКА” и професионалната работа на стилистите и фотографите от екипа Clamer Design, реализирахме един добър продукт, който радва окото и е символ на новите идеи и предизвикателства!

Изказваме специални благодарности на ръководството на футболия отбор за гласуваното доверие, на футболистите, които се осмелиха да разчупят рамките, и на упоритата Лора Любенова, която със своя професионализъм успя да реализира този проект.