Джеронимо участва в модно изложение Mode City – Париж


В периода 06-08 септември ДЖЕРОНИМО участва на модното изложение Mode City в Париж – един от водешите търговски изложения за бански, лятно бельо и известни професионалисти. Събитието бе открито с грандиозни модни ревюта, които съпътстваха всеки ден от панаира. Посетителите имаха възможността да разгледат пъстрите щандове на производители от цял свят.

Не липсваха посетители и на нашия щанд. ДЖЕРОНИМО се представи изключително добре, като се започне от това, че предварителната селекция бе одобрила един от моделите ни за участие в модните ревюта и това докара маса посетители на щанда ни. Те бяха също толкова разнородни, колкото и участниците - почти всички европейски държави се отчетоха като посетители на нашия щанд, като най-засилен интерес имаше от страна на Гърция, Испания и Русия.

Освен участието в модните ревюта, други два наши модела бяха избрани да участат в изложбеното кътче на панаира, където бяха показани само модели, отговарящи на най-новите модни тенденции. Селекцията и за двете участия, се извършваше предварително от специална комисия, която строго оценяваше кандидатите в зависимост от тяхната актуалност и качество на изработката.

Като заключение може да кажем, че представянето на ДЖЕРОНИМО беше пълноценно и осеяно с вълнуващи мигове. Нашият екип успя да установи много контакти и да покаже за пореден път, че е един достоен производител в европейската общност.

09. 10. 2008