Фирмен профил

 

Продуктите с марка Geronimo са символ на удобство, престиж, висока класа и стил. Материите, които залягат в основата на всички модели са подбрани с изтънчена прецизност за качество и удобство, като специално внимание се отделя на високите иновативни технологии. Дизайнерските решения са смели, предизвикателни и секси. Нашите клиенти знаят, че качеството на техният живот се подобрява значително когато изберат бельото на ДЖЕРОНИМО.

Независимо дали се готвите за свежо плажно парти, партия тенис, изискана вечеря или просто тази нощ сте смелчага, отдаден на живота - стилът на Джеронимо ще ви донесе шеметен успех. С него ще се потопите в невероятния оазис на бельото, с което можете да релаксирате от динамичното ежедневие или пък с пълна сила да усетите пулсиращия ритъм на градското сърце.

Всяка година създаваме фешън колекция пролет-лято от бельо, бански и плажни шорти за взискателните, желаещи индивидуалност в интимното облекло и държащи на модерното, представители на силния пол. Продуктите на Джеронимо удовлетворяват в максимална степен нуждите на новото поколение мъже – чувствителни на тема атлетично тяло, мода и красота.

А за да задоволим възможно най-добре потребностите и нуждите на нашите клиенти, сме създали базисна колекция с подбрани материали и цветове. Тези модели са с класически дизайн, осигуряващ максимален комфорт през динамичното ежедневие на съвременния мъж. Тази „базисна” колекция не се влияе от сезонните тенденции, като осигурява удобство на притежателя си всеки път, когато е необходимо. Така клиентите избрали тази колекция могат да бъдат спокойни, че бельото, което обичат ще бъде винаги на тяхно разположение.

Нашите три опорни точки са:

 качествен продукт;
 качествено обслужване;
 доволни клиенти;

През последните 15 години ние успешно съумяваме да следваме всяка една от тези точки. С гордост може да кажем, че не произвеждаме продукти, а създаваме доволни клиенти!