Мъжко Бельо

; ; Мъжко Бельо
Bookmark and Share
Колекция
Колекция 2010

Един бръз преглед на колекцията от мъжко бельо и бански на Geronimo за 2010 е достатъчен за да ни убеди, че това са продукти с високо качество и изключителен дизайн.

Удобството е, разбира се, е основно изискване към качественото бельо и не е изненадващо, че GERONIMO използва смесен 90% памук с еластан за постигане на максимално усещане за лукс и комфорт, докато модерното производство и дизайн означават, че това бельо е създадено за да остане дълго с Вас.

Линията бельо 1051 предлага елегантни боксери и слипове със стилен брандиран ластик на кръста, който идеално подхожда на принта на плата с логото на Geronimo. Другата линия 1052 от тази колекция се състои от 3 модела мъжко бельо – боксер, слип и секси тениска с къс ръкав. Дизайнът им е елегантен и удобен, в избор между двата класически цвята – бяло и черно. Няма съмнение, че това страхотно бельо може да се носи както под бизнес костюм, така и с чифт дънки!

Колекцията от бански на Geronimo предоставя голямо разнообразие от модели ицветове. Вие можете да избирате между тени боксери и слипове, къси или дълги плувни шорти, с по-екстравагантен дизайн, цветни или в изчистен, класически стил. Плувните шорти, както винаги, са направени с последните ново-създадени материали, като се предлагат в модерен, но функционален в същото време дизайн. Така шортите на Geronimo са перфектната дреха за всеки ден, за спорт и почивка. Вие можете също да сте с тях на плажа, в парка или в лятната дискотека!

Каквото и да изберете да носите от тази чудесна колекция, няма начин да останете незабелязани с GERONIMO!